Login
Not registered? Sign up now
Nieuw item
Midden Nederland

Lead Consultant Financiële Rapportage Systemen -duplicaat-duplicaat

HOFHE01214

Company profile

Job description Lead Consultant Financiële Rapportage Systemen -duplicaat-duplicaat

Als Senior Projectmanager/Partner begeleid je, ondersteund door je team, projecten bij opdrachtgevers en ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie en het management hiervan. Je bezit scherpte en dynamiek in je projectaanpak en bent in staat de verwachtingen van opdrachtgever en eindgebruikers te managen. Doel is om gezamenlijk kwaliteit te realiseren voor opdrachtgever en eindgebruikers, voor nu en in de toekomst. De rol is niet toezicht houden en directievoering op de bouwplaats uitvoeren, maar boven de materie uitstijgen, creatief strategisch meedenken en echt meedenken/doen. Daarnaast begeleid je aanbestedingsprojecten zowel publiek als privaat en adviseer je opdrachtgevers over te sluiten contracten met aannemers en architecten.

Profile Lead Consultant Financiële Rapportage Systemen -duplicaat-duplicaat

Je bent gestructureerd, ondernemend en hebt een energieke commerciële drive. Met sterke luister- en coachingsvaardigheden breng je team naar een hoger niveau en realiseer je aansprekende projecten voor je klanten. Bij wederzijds vertrouwen is er een aantrekkelijke substantiële participatiemogelijkheid.

  • Hbo- of Academische Beta opleiding;

  • Minimaal 10 jaar ervaring in projectmanagement;

  • Ervaring met Contractvorming, Aanbestedingsrecht;

  • Ervaring met circulariteit en eventueel BREEAM /GPR.

Company culture

Een inspirerende omgeving, gedreven energieke collega's en veel ruimte en mogelijkheden om je eigen visie en ideeën vorm te geven. Je ontvangt een ruim markt conform salaris met goed secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij wederzijds vertrouwen is er ook de mogelijkheid tot partnerschap/ substantiële participatie.

Package Lead Consultant Financiële Rapportage Systemen -duplicaat-duplicaat

Onze opdrachtgever is een middelgroot zelfstandig projectmanagement adviesbureau gevestigd in een prachtig kantoor te Utrecht. Zij begeleiden uitdagende huisvestingsvraagstukken van initiatief tot en met ingebruikname voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Opdrachtgevers zijn toonaangevende instellingen in het onderwijs, de commerciële vastgoedontwikkeling, zorg en de (gemeentelijke) overheid.

Location

Midden Nederland

Publication date

11.03.2022

Deel deze vacature
Other details
Match criteria
  • Randstad
  • Midden Nederland
More information

Nieuw item

Our customers
Hoek Consultants B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close