Over ons

HC Innovation & Tech is onderdeel van Hoek Consultants BV. Dit in 1983 opgerichte familiebedrijf heeft een stevig trackrecord voor Executive Search & Human Capital op C-level. Lange termijn waardecreatie in duurzame relaties met zowel klanten als kandidaten als onderling is een van de pijlers van ons handelen. 

HC Innovation & Tech

Vanaf de oprichting is Hoek Consultants actief in de technologie en industrie. Om de aanhoudende groei binnen dit specialisme in ons portfolio te blijven faciliteren is er een team van toegewijde consultants gevormd met een trackrecord in deze sectoren. 

HC Innovation & Tech is gespecialiseerd in search opdrachten gericht op:

  • Senior management;
  • Midden management;
  • Interim management;
  • Specialistische functies.
 

Persoonlijke aanpak en benadering

In ons streven naar een ideale match is onze persoonlijke aanpak en benadering onderscheidend. Naast de juiste ervaring letten wij met name op de 3 P’s: Persoonlijkheid, Professionaliteit en Passie. Een scherp beeld van de opdrachtgever als ook van de kandidaat zijn cruciaal voor het vinden van de optimale match. 

Bij het vinden van de beste kandidaat voert HC Innovation & Tech een actief diversiteitsbeleid. Dit houdt in dat we kandidaten voorstellen onafhankelijk van leeftijd, nationaliteit of geslacht, maar wel met oog voor de beste aanvulling binnen het team of de organisatie.

Vrijblijvend kennis maken?

Arjen van Gent, Director

Frank Helmes, Consultant

"Wees niet bang om te falen. Je hoeft het maar één keer bij het juiste eind te hebben." - Drew Houston (oprichter Dropbox)