Opdrachtgevers

HC Innovation & Tech is onderdeel van Hoek Consultants en richt zich nadrukkelijk op de technologische sector. Sinds de oprichting van ons kantoor in 1983 zijn wij actief in de maak-, chemische- en technische industrie en in de IT en civiele techniek voor uiteenlopende klanten.

Aanpak en ervaring

De juiste professional op de juiste plek is een voorwaarde voor een succesvolle onderneming. Daarom is een search naar de optimale match tussen kandidaat en organisatie een zorgvuldig proces waarin wij staan voor resultaat, professionaliteit, vakmanschap en oprechte betrokkenheid. Onze focus hierbij is het creëren van duurzaam succes in de relatie tussen opdrachtgever, kandidaat en HC Innovation & Tech.

Klanten waarderen ons vanwege onze kennis van de business en de markt waarin zij actief zijn. Ons uitstekende netwerk houden wij voortdurend actueel en breiden wij uit. De professionals binnen ons netwerk kennen wij dan ook goed.  
Persoonlijkheid, Professionaliteit en Passie zijn maatgevend voor onze beoordeling van de juiste culturele match, naast de gewenste kennis en ervaring. Hierbij zetten wij de verschillende achtergronden van onze experts in en zijn wij in staat om vanuit andere invalshoeken te reflecteren op posities en kandidaten om tot een duurzame en succesvolle match te komen. 

Wilt u weten wat onze dienstverlening voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze professionals! 

Onze diensten

Search Opdrachten

  • Executive Search
  • Interim Search
  • Specialist Search

Coaching

  • Executive Coaching
  • Outplacement Coaching
  • Career Coaching

Assessment

Management Development

“It doesn't make sense to hire smart people and then tell them what to do. We hire smart people so they can tell us what to do.” - Steve Jobs