Kandidaten

In onze persoonlijke gesprekken kijken we zorgvuldig in welke context jouw persoonlijkheid, professionaliteit en passie het beste tot zijn recht komen. Vertrouwelijkheid is daarin cruciaal, zodat we samen grondig je persoonlijke motieven en je carrièreperspectief in kaart kunnen brengen. Vervolgens stellen we samen vast in welke context jouw volgende carrièrestap het meest succesvol zal zijn. 

Onze overtuiging

De ideale match gaat niet alleen over het juiste opleidingsniveau en werkervaring, maar veel meer over in welke mate jouw persoonlijkheid en normen en waarden in lijn liggen van de organisatiecultuur, visie en ambities. 

Mocht je jouw volgende stap nog niet helemaal scherp hebben dan verkennen we graag waar jouw ambities liggen in een vrijblijvend gesprek. Wij dagen je in een dergelijk gesprek uit om in de spiegel te kijken en kunnen indien gewenst adviseren met kennis van de markt. 

Onze werkwijze

Uitdagende vacatures in de techniek – Civiel, Digital/IT, High Tech en Industrie – die op dit moment actueel zijn vind je op deze website. Mochten er vragen zijn over een vacature, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag in gesprek over specifieke vacatures. 

Weet jij al hoe jouw volgende stap eruit ziet, maar staat deze niet tussen onze actuele vacatures? Schrijf je dan in. We houden je vervolgens graag op de hoogte van nieuwe vacatures.

Onze begeleiding

Ambieer jij een volgende stap, maar heb je nog geen scherp beeld van je volgende stap? HC Innovation & Tech heeft verschillende wetenschappelijk onderbouwde programma’s waarin de expertise van loopbaan coach gecombineerd wordt met die van search consultant. 

Deze persoonlijke en onafhankelijke begeleiding zorgt voor een goed zicht op de arbeidsmarkt en een gerichte benadering ervan. Neem voor meer informatie contact met ons op.