Team

Carmen Posthuma, Office Manager

Carmen heeft als Executive Officemanager & Research Specialist een belangrijke sleutelpositie binnen ons mooie familiebedrijf Hoek Consultants. Een uitgebreide en gevarieerde positie welke alles behelst wat het vlot functioneren van de partners binnen de onderneming vereist om de organisatie op gebied van “Human Capital Advies“ verder te professionaliseren en uit te breiden.

Na ruim 15 jaar ervaring in de werving en selectie tak is Carmen sinds begin 2014 bij Hoek Consultants werkzaam in deze veranderende wereld van werk. Zij heeft ervaren dat daarbij de relevantie van Human Capital de motor voor innovatie is. Carmen gelooft dat innovatie één van de basispijlers is en tegenwoordig van groot belang is om de eigen bedrijfswaarde te vergroten. De technologie is oneindig en de positieve effecten van verbeteringen op productiviteit en ontwikkeling van (nieuwe) producten is erg groot in deze wereld. Ze vindt het mooi om in haar vak en met Hoek Consultants hierin mee te bewegen en deze energie om te zetten in meedenken, in actie te komen en accelereren bij onze opdrachtgevers.

Zij vindt het daarnaast minstens zo belangrijk om vanuit een menselijke benadering naar organisaties te kijken. Kennis, vaardigheden en individuele capaciteiten vormen de kern in ons team en vergroot ons innovatievermogen binnen de organisatie.

Carmen is een vlotte en energieke dame met overtuigingskracht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, gecombineerd met een flinke dosis humor!

E-mail: carmenposthuma@hoekconsultants.nl
LinkedIn: Profiel

Carmen Posthuma

Office Manager