Team

Arjen van Gent, Director

Gedreven door zijn fascinatie voor de mogelijkheden van techniek startte Arjen op zijn 17e in een commerciële rol binnen de automotive naast zijn bedrijfskundige opleiding. Hij studeerde achtereenvolgens Theologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, volgde de opleiding Coaching & Counseling aan de TA-Academie en rondt in 2023 aan Hult University de Ashridge Master of Executive Coaching af.

Arjen vervulde diverse commerciële rollen binnen de automotive, techniek en non-profit sector. Binnen Hoek Consultants begeleidde hij diverse organisaties binnen de (maak)industrie en techniek. De ontwikkelingen rondom Smart Industry, Artificial Intelligence en de Energietransitie hebben zijn bijzondere interesse. In 2022 startte hij het label HC Innovation & Tech om met een team toegewijde professionals in de civiele techniek, digital/IT, hightech en de industrie mee te bouwen aan het succes van deze organisaties op het vlak van Human Capital.

Arjen wordt omschreven als ambitieus, gedreven, resultaatgericht met oog voor kwetsbaarheid en ethiek. Hij is in staat om vanuit diverse invalshoeken naar een situatie en context te kijken en kan met een frisse blik uitdagen om een volgende stap te zetten. Hij weet daarbij mensen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen.

E-mail: arjenvangent@hoekconsultants.nl
LinkedIn: Profiel

Arjen van Gent

Director